Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

Ερώτηση. Γιατί να αγοράσω ασφάλεια ζωής;

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να αγοράσεις ασφάλεια ζωής είναι για να εξασφαλίσεις ότι οι αγαπημένοι σου θα είναι καλυμμένοι οικονομικά. Η ασφάλεια ζωής είναι επίσης χρήσιμη για να πληρώσουν οι κληρονόμοι σου τα χρέη και τους λοαγαριασμούς σου αφού έχεις αποβιώσει, όπως επίσης και έξοδα κηδείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσσώρευση πλούτου και διανομή σαν μέρος μιας συνολικής οικονομικής στρατηγικής. Αν δεν έχεις προστατευόμενα άτομα, μπορείς ακόμη να αγοράσεις ασφάλεια ζωής σαν μέσο για να μειώσεις τους φόρους για τις φιλανθρωπικές συνεισφορές σου.

Ερώτηση. Πόση αξία έχει η ασφάλεια ζωής μου;

Διάβασε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου. Περιέχει έναν πίνακα με χρηματικά ποσά που θα σου δώσουν την απάντηση. Τηλεφώνησε στη danias Insurances αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση.

Ερώτηση. Τι συμβαίνει όταν αποβιώσω;

Όταν αποβιώσεις, η ασφαλιστική εταιρία πρέπει να πληρώσει την ασφάλεια ζωής. Ανεξάρτητα από την αξία των χρημάτων που έχεις δώσει στην ασφαλιστική σου πολιτική μέχρι τη μέρα του θανάτου σου, οι κληρονόμοι σου δεν μπορούν να εισπράξουν περισσότερα απ'όσα δηλώνονται στην ασφάλεια ζωής σου. Όλα τα δάνεια που δεν έχεις αποπληρώσει (συν τόκους) θα αφαιρεθούν από το ποσό της ασφάλειας ζωής. 

Αποτέλεσμα: Οι δικαιούχοι μπορούν να καταλήξουν να εισπράξουν λιγότερα από όσα δηλώνονται αρχικά στην ασφάλεια ζωής.

Ερώτηση. Τί συμβαίνει με την αξία των χρημάτων όταν η ασφάλεια έχει πληρωθεί εξ ολοκλήρου;

H εταιρία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την αξία των μετρητών για να αγοράσει ασφάλιστρα μέχρι να αποβιώσεις. Αν αφαιρέσεις αξία χρημάτων, τότε ίσως να μην υπάρχουν αρκετά για να πληρώσεις τα ασφάλιστρα. Η εταιρία μπορεί να σου ζητήσει να επαναλάβεις την καταβολή ασφαλίστρων ή να μειώσει το χρηματικό ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση θανάτου, μέχρι να καλυφθεί το πλήρες ποσό σε συνδυασμό με την ήδη πληρωθείσα αξία χρημάτων.