Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

Οι πελάτες μας είπαν...

 

Ένας μηχανόβιος ασφαλιστής για ασφαλιστικά πακέτα μηχανών. Πιστεύω ότι αυτό κάνει τη διαφορά... 

Στέφανος Σκεπετάρης

Από τότε που ανέλαβε η danias insurance, τα ασφαλιστικά πακέτα της εταιρίας μας, καταφέραμε να εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα και σας είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα κάνετε για εμάς.

Across Hotel

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη danias insurance που έκανε τα πάντα για εμένα και την οικογένειά μου. Σας έχω προτείνει σε όλο τον κοινωνικό μου περίγυρο Απλά επειδή νοιώθω ότι ενδιαφέρεστε. 

Ιωάννης Σαλμάς

Ο ορισμός της εύκολης και άμεσης ασφάλισης είναι η danias insurance! Έχω εκεί όλα τα προσωπικά ασφαλιστικά πακέτα και όλα τα ασφαλιστικά πακέτα της επιχείρησής μου. Η απάντηση που χρειάζομαι κάθε φορά είναι ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ μακριά! 

Χριστίνα Παπαπέτρου

Εξαιρετικές υπηρεσίες και απίστευτη πείρα στον ασφαλιστικό τομέα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών από όλες τις απόψεις. Η μετάβαση μου από το παλιό ασφαλιστικό γραφείο στην danias insurance έγινε εύκολα και άμεσα. Προτείνω ανεπιφύλακτα τη danias insurance στην οικογένεια και τους φίλους μου. 

Μιχάλης Παπαδάκης