Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο

 

Ασφάλεια 
Ζωής

 

Η ασφάλεια ζωής είναι μια πράξη ευθύνης προς την οικογένειά σας. Μην αφήσετε ένα δυστυχές γεγονός να αφήσει οικονομικά προβλήματα στους γύρω σας. Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί στην οικογένειά σας εάν εσείς κάποια στιγμή δεν μπορείτε να εργαστείτε ή δεν είστε πια μαζί τους; Πως θα διατηρηθεί το βιοτικό τους επίπεδο, πως θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, λογαριασμοί, ενοίκια ή ακόμα και η αποταμίευση για τις μελλοντικές σπουδές των παιδιών; Τι έχετε κάνει για να διασφαλίσετε το οικονομικό μέλλον των αγαπημένων σας προσώπων;

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτηματικά είναι η ασφάλεια ζωής. Αγοράζοντας μια πολιτική ασφάλειας ζωής, εξασφαλίζεις το μέλλον τόσο το δικό σου όσο και της οικογένειάς σου. Σε περίπτωση ατυχούς περιστατικού που μπορεί να συμβεί σε όλους, μπορείς να διατηρήσεις το βιοτικό σου επίπεδο μέχρι να ανανήψεις ή να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την οικογένειά σου να ορθοποδήσουν αφού εσύ έχεις φύγει.

Το πλήθος των ασφαλιστικών πακέτων που κυκλοφορεί στην αγορά, σου υπαγορεύει να απευθυνθείς σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου των ασφαλειών για να σε καθοδηγήσει στην απόφασή σου. Δεν θέλεις να αγοράσεις μια πολιτική ασφάλειας που δεν σε καλύπτει πλήρως ή σε υπερκαλύπτει και δημιουργεί περιττό οικονομικό βάρος. Μια βόλτα στα γραφεία της danias insurance θα σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τη σωστή απόφαση για την ασφάλεια ζωής σου. Η κατανόηση των προσωπικών σου αναγκών και τα οικονομικά σου μέσα, είναι οι βασικοί παράγοντες που θα ξεχωρίσουν τα ασφαλιστικά πακέτα που ταιριάζουν σε εσένα. 

 

Τύποι Κάλυψης

 

Η ασφάλεια ζωής είναι πολύ σημαντική για εσένα. Όταν αγοράζουμε ένα ασφαλιστικό πακέτο, ουσιαστικά αγοράζουμε μια πολιτική. Η πολιτική εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το το εύρος της κάλυψης που θες και πόσα χρήματα θες να ξοδέψεις. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κάλυψης τους οποίους μπορείς να επιλέξεις για να αγοράσεις στο πακέτο σου. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις κάποια ασφάλιση που δεν υπάρχει αλλά την χρειάζεσαι εσύ. Η danias insurance αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρία για να την πείσει να βγει το αντίστοιχο πακέτο και να διαπραγματευτεί για να επιτύχεις καλύτερη τιμή στο πακέτο σου. Παρακάτω δίνονται ενδεικτικά διάφοροι τύποι ασφαλιστικών καλύψεων ζωής.

  • Ασφάλιση Ζωής - Αυτή η κάλυψη πληρώνει σε περίπτωση θανάτου τους ωφελούμενους του ασφαλιστηρίου.
  • Εξ-Ασφάλιση Δανείου - Αυτή η κάλυψη προσφέρει προστασία σε δανειολήπτες σε περίπτωση θανάτου.
  • Εξ-Ασφάλιση Μηνιαίου Εισοδήματος - Αυτή η κάλυψη προσφέρει προστασία από πιθανή απώλεια εισοδήματος.
  • Ατύχημα - Αυτή η κάλυψη πληρώνει σε περίπτωση ατυχήματος, τα νοσήλεια του ασφαλιζόμενου καθώς και πιθανές απώλειες στο εισόδημα αν καταστεί ανίκανος για εργασία.
  • Αυτονομία - Αυτή η κάλυψη πληρώνει σε περίπτωση ανικανότητας για δουλειά μια ελάχιστη μηνιαία καταβολή.
  • Σύνταξη Αυτονομίας - Αυτή η κάλυψη αναπληρώνει  το εισόδημα, σε περίπτωση που στο μέλλον δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων - Με την κάλυψη αυτή, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία, η ασφαλιστική εγγυάται και αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την καταβολή του ασφάλιστρου και εσείς συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα προνόμια του ασφαλιστηρίου σας.
  • Ταξιδιωτικό - Σας καλύπτει απόλυτα σε περίπτωση ταξιδιωτικού ατυχήματος  και αποζημιώνει διαφόρους κινδύνους (απώλεια ζωής από ατύχημα, μόνιμη ή μερική ανικανότητα από ατύχημα, ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ατύχημα, απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση άφιξης αποσκευών, καθυστέρηση πτήσης)

Πολλές πολιτικές ασφάλισης συνδυάζουν κάποιους από τους παραπάνω τύπους κάλυψης. Η danias insurance σε βοηθάει να επιλέξεις τον συνδυασμό πακέτων που θα σε καλύψει για όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης πολλές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στην τιμή των πακέτων όταν συνδυάζονται περισσότερες από μια καλύψεις μαζί. H danias insurance μπορεί να αναλάβει την διαπραγμάτευση του τελικού ποσού που θα κληθείς να πληρώνεις για να έχεις τον συνδυασμό των καλύψεων που θες.

Επισκεφθείτε τώρα τη danias insurance για να μάθετε τα πάντα γύρω από θέματα ασφαλίσεων ζωής, για να επιλέξετε την κατάλληλη ασφαλιστική πολιτική για εσάς, στην καλύτερη δυνατή τιμή.