Για την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την ενεργοποίηση των cookies στην συσκευή σας  σύμφωνα με την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων.
Υπεύθυνος Δεδομένων Δανιάς Αθανάσιος

+30 693 2366309 Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο


Ασφάλειες
 
Χρηματοοικονομικών

Τα χρηματοοικονομικά ασφαλιστικά πακέτα είναι μια αρκετά εξειδικευμένη αγορά. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε τράπεζας με την οποία συνεργάζεται για τα προϊόντα αυτής της μορφής. Η danias insurance ενημερώνεται καθημερινά από τους ανθρώπους της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας για να φέρνει σε εσάς τις καλίτερες προσφορές για χρηματοοικονομικά ασφαλιστικά προϊόντα.

Στην αγορά αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά χρηματοοικονομικά πακέτα, που όμως δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες. H danias insurance αναλαμβάνει την επικοινωνία με την ασφαλιστική εταιρεία, την προσαρμογή κάποιου υπάρχοντος πακέτου στις ανάγκες σας και την διαπραγμάτευση των ασφαλίστρων που θα κληθείτε να πληρώνετε. Επισκεφθείτε τα γραφεία της danias insurance και ενημερωθείτε άμεσα, απλά και κατανοητά για όλες τις λύσεις που υπάρχουν στον τομέα των χρηματοοικονομικών ασφαλίσεων. 

Χρηματοοικονομικά Ασφαλιστικά Πακέτα

Ενδεικτικά κάποια πακέτα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά καλύπτουν διάφορους τομείς στα χρηματοοικονομικά:

  • Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια - Αμοιβαία Κεφάλαια με υψηλή προσδοκώμενη απόδοση που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.
  • Ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια - Αμοιβαία Κεφάλαια με ικανοποιητική προσδοκώμενη απόδοση που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επενδυτές με μέσο επενδυτικό ορίζοντα.
  • Ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια Pimco - Αμοιβαία Κεφάλαια της επενδυτικής εταιρείας Pimco με ικανοποιητική προσδοκώμενη απόδοση που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επενδυτές με μέσο επενδυτικό ορίζοντα.
  • Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια Pimco - Αμοιβαία Κεφάλαια της επενδυτικής εταιρείας Pimco με μέση προσδοκώμενη απόδοση που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επενδυτές με μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.
  • Συνταξιοδοτικό Πλάνο - συνταξιοδοτικά πλάνα με εγγυημένα επιτόκια.
  • Εγγυημένο Κεφάλαιο  - το μικρότερο ποσό που θα λάβει ο ασφαλισμένος είναι το εγγυημένο κεφάλαιο ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να εισπράξει μεγαλύτερο ποσό, εάν προκύψουν αποδόσεις πάνω από τις ελάχιστα εγγυημένες.

Επισκεφθείτε τώρα τη danias insurance για να μάθετε τα πάντα γύρω από θέματα χρηματοοικονομικών ασφαλίσεων, για να επιλέξετε την κατάλληλη ασφαλιστική πολιτική για εσάς, στην καλύτερη δυνατή τιμή.